Уражаньні ад новага альбому
- Кастусь Капялюш
- Сябар
Alonka,
Ну...
Кожны бачыць песьню па свойму, і таму калі кожны піша сам губляецца аўтарская задумка. Напрыклад ты хочаш, каб былі спакойныя, павольныя бубны, а барабуля табе кардан піша і г.д.
У мяне ад такога напісаньня музыкі вопыт выключна адмоўны
Ну...
Кожны бачыць песьню па свойму, і таму калі кожны піша сам губляецца аўтарская задумка. Напрыклад ты хочаш, каб былі спакойныя, павольныя бубны, а барабуля табе кардан піша і г.д.
У мяне ад такога напісаньня музыкі вопыт выключна адмоўны
Радуйцеся людзі, як да вайны
Пакуль мы не адны
Пакуль яшчэ ня страчаныя подыхі вясны
Подыхі вясны
Пакуль мы не адны
Пакуль яшчэ ня страчаныя подыхі вясны
Подыхі вясны
Толькі што праслухаў альбом. У цэлым добра. З таго што не спадабалася:
"Кітай" (хаця ідэя і цікавая);
"Не пытай" (прабачце, але гэта абы што нейкае...).
Таксама, пагаджуся з тым, хто сказаў (дакладна не памятаю, т.я. проста хутка праглядзеў папярэднія пасты), што ш альбоме ўсё ж такі зашмат рэвалюцыйных песен.
P.S. "Нас да халеры", "Сталінград", "Менск і Мінск", "Ніколі-ніколі", "Толькі для цябе" і "Мама, тата, гэта я!" - проста выдатна!!!
"Кітай" (хаця ідэя і цікавая);
"Не пытай" (прабачце, але гэта абы што нейкае...).
Таксама, пагаджуся з тым, хто сказаў (дакладна не памятаю, т.я. проста хутка праглядзеў папярэднія пасты), што ш альбоме ўсё ж такі зашмат рэвалюцыйных песен.
P.S. "Нас да халеры", "Сталінград", "Менск і Мінск", "Ніколі-ніколі", "Толькі для цябе" і "Мама, тата, гэта я!" - проста выдатна!!!
Калі б даваў каму-небудзь паслухаць N.R.M., то апошні альбом адразу, напэўна, не даў...Zap wrote:Што падумаў.. Шмат чаго з таго што набываю, адразу даю бацьку слухаць. Бо густы ў некаторых стылях супадаюць. напрыклад, ОЕ, Сплин, Ночных Снайперов магу даць. ДК N.R.M. даваў. Новы альбом - не магу.. Гэта зусім іншае. Нейкае дзяцінства, ці што.
Так гавораць людзі - значыць, так і будзе,
Трэба верыць людзям - значыць, верыць будзем....
- Kascjuszka
- Сябар
- Marnatrauny
- Сябар
я ж не сказаў, што альбом зусім дрэнны ("Менск і Мінск", "Толькі для цябе", "Мама, тата, гэта я", "Ніколі-ніколі" увогуле супер песьні), але калі б я яго пачуў першым, то думаю, што гуртам бы так не зацікавіўся - большага ад гэтага альбому чакаў...
Наконт Мроі... Мне падабаецца. Дарэчы, раней чытаў, што выйдзе дыск з песнямі "Мроі". Ён выйшаў??? І дзе можна спампаваць песьні Мроі??? У мяне толькі "Краіна крывавых дажджоў", "Вайна" і "Прадчуванне крыві".
Наконт Мроі... Мне падабаецца. Дарэчы, раней чытаў, што выйдзе дыск з песнямі "Мроі". Ён выйшаў??? І дзе можна спампаваць песьні Мроі??? У мяне толькі "Краіна крывавых дажджоў", "Вайна" і "Прадчуванне крыві".
Так гавораць людзі - значыць, так і будзе,
А вось у мяне Мроя ёсьць.anon1m wrote:я ж не сказаў, што альбом зусім дрэнны ("Менск і Мінск", "Толькі для цябе", "Мама, тата, гэта я", "Ніколі-ніколі" увогуле супер песьні), але калі б я яго пачуў першым, то думаю, што гуртам бы так не зацікавіўся - большага ад гэтага альбому чакаў...
Калі жадаеш, можам звязацца.
- Дзед_Мiнай!
- Сябар
- Kascjuszka
- Сябар