Дзякую. Вось мы і шукаем .Малайчынка wrote:Так вы ещё и руководитель группы?!?!?!? Поздравляю!!! (я это серьёзно!!!) Знаете, есть такое выражение:"Кто хочет, тот всегда найдёт!"Alonka wrote:Малайчынка, думаеце, я на столькі бяздарны кіраўнік гурта, што не пралічыла ўсе магчымасьці запісу кружэлкі? Ёсьць столькі розных "але", што некаторыя звычайныя рэчы за мяжой у нашай краіне ператвараюцца ў мары .
Канцэрт у Арэне 14.05
- Alonka
- Першы сакратар па сувязях з грамадскасьцю
And I'm sorry for just being me...
-
- Сябар
Не, серьёзно, если Вы руководитель группы, то почёт Вам и хвала за то, что Вы находите время посидеть на форуме!!! Буду знать к кому обращаться за информацией , а то я как-то уже съездил в клуб "аРЕНУ" на концерт НРМ,Alonka wrote:Дзякую. Вось мы і шукаем .Малайчынка wrote:Так вы ещё и руководитель группы?!?!?!? Поздравляю!!! (я это серьёзно!!!) Знаете, есть такое выражение:"Кто хочет, тот всегда найдёт!"Alonka wrote:Малайчынка, думаеце, я на столькі бяздарны кіраўнік гурта, што не пралічыла ўсе магчымасьці запісу кружэлкі? Ёсьць столькі розных "але", што некаторыя звычайныя рэчы за мяжой у нашай краіне ператвараюцца ў мары .
который проходил в ресторане "Вояж" - туда я тоже попал!!!!