Канцэрты КРАМБАМБУЛІ
- Alonka
- Першы сакратар па сувязях з грамадскасьцю
Канцэрты КРАМБАМБУЛІ
КРАМБАМБУЛЯ ПРЭЗЭНТУЕ НОВУЮ ПРАГРАМУ!
30.11. - фальварак "Добрые мыслі" (вул. Магілёўская, 12, ст.м. Інстытут культуры). Пачатак а 19-й. Кошт уваходу 20 000 руб. Тэлефоны для даведак і замовы мейсцаў: 660-40-20 (Аляксандар), 678-18-99 (Яўген);
6.12. - клюб "Графіці" (зав. Калініна, 16). Пры ўдзеле Аляксандра Кульлінковіча. Пачатак а 20-й. Кошт уваходу 18 000 руб. Тэлефон для даведак і замовы мейсцаў: 671 58 65.
І галоўнае: вы будзеце першымі слухачамі навюткіх песень зь яшчэ не запісанае "Крамбамбулі сьвяточнае"! Не згубіце шанец!
30.11. - фальварак "Добрые мыслі" (вул. Магілёўская, 12, ст.м. Інстытут культуры). Пачатак а 19-й. Кошт уваходу 20 000 руб. Тэлефоны для даведак і замовы мейсцаў: 660-40-20 (Аляксандар), 678-18-99 (Яўген);
6.12. - клюб "Графіці" (зав. Калініна, 16). Пры ўдзеле Аляксандра Кульлінковіча. Пачатак а 20-й. Кошт уваходу 18 000 руб. Тэлефон для даведак і замовы мейсцаў: 671 58 65.
І галоўнае: вы будзеце першымі слухачамі навюткіх песень зь яшчэ не запісанае "Крамбамбулі сьвяточнае"! Не згубіце шанец!
And I'm sorry for just being me...
- Predatorre
- Сябар
Re: Канцэрты КРАМБАМБУЛІ
быў я на адным канцэрце ў гэтай кавярні. месца там зусім мала (меней чым у Графіці). Парада: прыбраць пад час канцэрту ўсе сталы і стулья. Бо тады іх пакінулі, але народу набілося столькі, што тыя хто сядзеў за сталамі бачылі (выбачаюся) толькі чыісьця дупы...Alonka wrote:КРАМБАМБУЛЯ ПРЭЗЭНТУЕ НОВУЮ ПРАГРАМУ!
- Alonka
- Першы сакратар па сувязях з грамадскасьцю
DJF, толькі Лявон і Саша. І зорнае трыё, думаю, Беларусь пачуе ня хутка, бо Аляксандар Кульлінковіч і Сяргей Міхалок - не асноўны склад гурту, а толькі запрошаныя зоркі, якія бяруць удзел толькі ў вялікіх шоў КРАМБАМБУЛІ. А вялікія шоў у нашай краіне, на жаль, пад забаронай:( Запрасіць Сашу была ініцыятыва самага "Графіці".
Дарэчы, учора новую праграму Крамбы праслухалі наведнікі кавярні "Добрыя мысьлі". "Сьвежачкі" ад гурту былі ацэненыя станоўча, каўбасіла ўсіх:) Таму сардэчна запрашаем на канцэрт у "Графіці", будзе весела!
Дарэчы, учора новую праграму Крамбы праслухалі наведнікі кавярні "Добрыя мысьлі". "Сьвежачкі" ад гурту былі ацэненыя станоўча, каўбасіла ўсіх:) Таму сардэчна запрашаем на канцэрт у "Графіці", будзе весела!
And I'm sorry for just being me...
Спампаваў з аднаго сайту тэмы з ''Радыё- крамбамбулі'', вельмі прыстойныя! Асабліва спадабаліся песьні ў выкананьні Гюнэш на азэрбайджанскай мове ''Наргыз'' і ''Чучаларім''. Супэр! Шкада, што яна ўжо па-за праектам.
Ты говоришь, что меня закроешь,
Что у меня 15 суток впереди!
А мне плевать, я выйду через час
И напоследок всем скажу ''A.C.A.B.''
Что у меня 15 суток впереди!
А мне плевать, я выйду через час
И напоследок всем скажу ''A.C.A.B.''