Спампаваў новую тэму Крамбамбулі ''Край гарачых добрых сонцаў'' толькі ня ведаю зь якога будучага альбому, мо з усходняга? Супэр! Калі новыя песьні будуць у такім жа ключы, то гэты альбом будзе значна лепш за папярэднія. Экспэрымэнты (нібыта опэрныя) з вакалам станоўча ўражваюць. Супэр, паўтаруся! Абавязкова схаджу на канцэрт у бліжэйы час, няхай і ў Гр-ці.
Ты говоришь, что меня закроешь,
Что у меня 15 суток впереди!
А мне плевать, я выйду через час
И напоследок всем скажу ''A.C.A.B.''
Dzik wrote:Спампаваў новую тэму Крамбамбулі ''Край гарачых добрых сонцаў'' толькі ня ведаю зь якога будучага альбому, мо з усходняга? Супэр! Калі новыя песьні будуць у такім жа ключы, то гэты альбом будзе значна лепш за папярэднія. Экспэрымэнты (нібыта опэрныя) з вакалам станоўча ўражваюць. Супэр, паўтаруся! Абавязкова схаджу на канцэрт у бліжэйы час, няхай і ў Гр-ці.
Dzik, "Край" выйдзе на "The best". Усходняга альбому ня будзе, рыхтуецца "Крамбамбуля сьвяточная", зь якой на канцэртах ужо выконваюцца 5 зусім новых песень. А экспэрымэнты з вопэрным вакалам былі яшчэ на першай Крамбамбулі - узгадайце "Грапа, к'яньці і марціні"
Dzik, акрамя Берасьця Крамбамбуля грала яшчэ ў Маладэчна і Гародні Але ці гэта такая вялікая навіна? Наадварот, сорамна павінна быць, што ў роднай краіне адзін з самых вартасных гуртоў амаль не гастралюе. У верасьні, адрэчы, будзе вялікі канцэрт у Менску.
А за сьцяг уласна бы паабрывала рукі людзям, што яго разгарнулі.
Так, трэба без палітыкі. Алёнка, ты маеш рацыю. Трэба ведаць, дзе месца сьцягу, а дзе не!
Кідай, калі ласка, інфу аб выступах Крамбамбулі хоць тут, калі сайт не працуе!
Ты говоришь, что меня закроешь,
Что у меня 15 суток впереди!
А мне плевать, я выйду через час
И напоследок всем скажу ''A.C.A.B.''
Dzik, проста надакучылі ўжо гэтыя гулькі ў бел-чырвона-белых. Ну вось навошта быў сьцяг там? Таго, што Лявон стаяў на сцэне ў дзень гораду, ужо хапіла. Перад ім сьцяг паказваць? Дык Вольскі сам усё ведае і разумее, навошта гурт падстаўляць? Калі б яны гэта зрабілі на Славянскім базары падчас прамога этэру перад Фінбергам - вось гэта я разумею! Наўпрост ніякага крэатыву і поўная адсутнасьць мазгоў.